Twilight Race 21.9.2016

Kauden 2016 viimeinen Twilight Race:

Tuuli: 2-3 m/s
Aallokko: olematon
Massa: 1+3
Startteja: 2

Ensimmäisen startin ensimmäinen ylämäki sujui sutjakkaasti käsijarru päällä ja vauhti oli sen mukaista. Kuka sitä nyt jaksaa muistaa, että veneessä on etu- ja takapurje ja molempien olisi suotavaa olla jonkinmoisessa trimmissä. Alamäet sujuivat normaaliin tahtiin ja merkinkierroissa ei ollut mitään ihmeellistä, vaikka vähäväkisinä veneessä temmelsimmekin. Toinen kierros sujui aavistuksen paremmin, mutta ei missään nimessä hyvin. Sijoitus jossain siellä tutuilla sijoilla.

Toinen startti oli ensimmäistä parempi ja vauhti ylämäessä oli aavistuksen rivakampaa. Eipä sitäkään riemua kauaa kestänyt, sillä järjestäjät liputtivat radan lyhennystä ja maalia jo ensimmäisellä ylämerkillä. Hiukan hassu juttu, mutta näitähän sattuu talkoovoimin järjestetyissä kisoissa.

Ensi vuonna ehdottomasti uudestaan. Viikkoratakisat ovat parasta ajanvietettä!