Kevättreenit 2016

https://vimeo.com/129144274

Ohessa kuvamateriaalia kauden 2015 kevättreeneistä. Videon opetuksellinen anti on laihanlainen, sillä kyseessä oli enemmänkin ”narut tutuiksi ja askelmerkit kohdilleen” -tyyppinen sessio. Tassujakin oli ihan liian vähän kannella teutaroimassa, joten hiukan liikaa keskustelua on havaittavissa. Kyllä nuo avoveden kuvat silti voittavat sen ikkunasta tällä hetkellä näkyvän todellisuuden.

Tulevan kevään treenisuunnitelmat ovat aika auki, sillä emme tiedä, järjestetäänkö jotain ”virallisia” treenejä tällä kaudella. Jos ei järjestetä, niin olisiko muilla Helsingin alueen venekunnilla kiinnostusta kokoontua ”epävirallisiin” harjoituksiin vaikka kerran viikossa toukokuussa? Yksinkin noiden poijujen kiertely on toki kivaa, mutta kimpassa kivampaa. Ja opettavaisempaa.

Kevättä kohti!

5 kommenttia artikkeliin ”Kevättreenit 2016

  1. Tsaijai, kahdella spedellä ei ole edes pelastusliivejä! Turvallisuus ennen spiidiä ja sitten vasta höijdiä!

    1. Kas. Täyttänevät kotimaiset katsastusvaatimukset ja OSR:n speksit. Jos löytyisi vielä edestä ladattava malli…😛

Kommentointi on suljettu.