Vene 2016

Vene16_paakuva_2

Tietyissä kansalaispiireissä pidetään – talitintin ohella – vuotuisia venemessuja varmana kevään merkkinä. Venemessuista alkaa se jokakeväinen kiima, jolloin yhä enenevissä määrin vietetään aikaa veneen alla, sisällä tai päällä ja surffaillaan harkintakynnystä heikentävän viinilasillisen rohkaisemana ulkomaisien veneroinaliikkeiden internetsivuilla.

Vuotuinen messutarjonta näyttää pikaisesti vilkaistuna hurjan monipuoliselta, joten laitankin tähän alle muistilistan lähinnä lowilaisille. Ainakin näissä kiinnostavissa kohteissa pitää käydä!

muistilista2

Jos satutte bongaamaan konttaavia ja horjuvia lowilaisia, niin tulkaa ihmeessä juttusille. Muistutuksena vielä, Lown keulagastit eivät koskaan kieltäydy kädenvääntöhaasteesta, joten nyt on tilaisuus leikkimielellä mitellä voimiaan MM- ja EM-tason purjehtijoita vastaan.

Kansalliset venemessut 12-21.2.2016