Kansa on puhunut!

ratalogo

Kansa, tai siis ainakin purjehtiva kansanosa, on äänensä antanut kevään kohutuimmassa kyselyssä.  Ja tulos oli selvä. Musertava enemmistö kannatti  ratapurjehdusta ainoana oikeana köliveneiden kisamuotona. Peräti 52 prosenttia kaikista äänestäneistä oli ehdottomasti sitä mieltä, että tonkkien kiertely on parasta hupaa ja hurvittelua, mitä vesillä voi housuilla tai housuitta kokea. Häviävän pieni vähemmistö, vai noin 48 prosenttia vastanneista, puolsi saaria, norppia ja lateraalinakkeja kääntömerkkeinä.

Jyrkän vastakkainasettelun aika on alkanut!

 

 

 

3 kommenttia artikkeliin ”Kansa on puhunut!

 1. No niin.
  Hävinnyt puoli tuli valittua, onneksi tulos oli noin selvä ettei tarvitse harmitella miksen äänestänyt useampaan kertaan…
  Kohta alkaa pukeutuminen. Tumma puku, valkoinen paita ja BSF:n kravatti. Seura juhlii tänään Satakunnan urheilugaalassa 160 v taivaltaan.
  Avomerikisoja on tulossa loppukesällä ja ensi vuonna. Mikäli huomenna olen kirjoituskunnossa, niin kerron illan päätapahtumat.
  t. Jarmo

  1. Onniteltiin, juotiin kuohujuomaa ja taas onniteltiin ja juotiin kuohujuomaa. Näin se meni ensimmäinen tunti. Välillä piti käydä kaverin kanssa ottamassa ryyppy Jaloviinaa, ettei taso laske.
   Ruoka oli hyvää ja juoma. Seilattiin ratakisoja ja avomerta. Useammankin veneen kanssa. Jokin pystikin taisi BSF:lle tulla. Siinä se. Aamulla väsytti. Pitkä tauko purjehduksesta aiheuttaa alikuntoa.
   t. Jarmo

Kommentointi on suljettu.