Purjehtija, valitse puolesi!

Hei mites olis, laitetaaks iha läpäl nää jutut nyt niinku järjestyksee sillee et katotaan kumpi on niinku kovempi ja sika-swäg jutska: raju ratakisa vai sairaan siisti saaristokisa?

Toho alle voi kait laittaa jotain kommenttiaki jos silleen on sellane olo. Ihan sama.

Täysin ala-arvoisen nuorisoslangi-imitaation sanoma suomeksi: kisaatko mielummin radalla vai saaristossa ja avomerellä? Kunnon kahtiajaon varmistamiseksi kyselyssä on ainoastaan kaksi vastausvaihtoehtoa. Mietitään tuloksia jahka blogin neljä vakiolukijaa ovat antaneet vastauksensa.

 

7 kommenttia artikkeliin ”Purjehtija, valitse puolesi!

 1. No tua noi. Kato mullei o koskaa iha sama. Ain tarttee ol joku miälipire. Joko pualest tai vastaa, muttei koskaa iha sama. Meill o tääll länsirannikol vaa melkei pelkästää avovett ja siäl mää ole tottunu seilaamaa. Olen mää kyl käynykki siäl Turu saaristos ja Affenammaallaki ja Ruattis. Mut kyl parhaat kisavetet o täs Pori Kallo erustal. Mää laita tähä liitteeks tommose Ruattalaise kisavireo. Em muist mist mää se löysi, mut aika erikoine se o. https://www.youtube.com/watch?v=EToRTUVQQZw
  t. Jarmo

  1. Ilman muuta. Täällä meilläpäin on helppo löytää noita kapeita (ja kivisiä) reittejä. Pori Open on syyskuun ensimmäisenä viikonloppuna. Perinteisesti köliveneiden reitti on ollut avomerellä, mutta voitaisiin se muuttaa vähän pohjoisempaan, esim. Oura Runt http://kansalaisen.karttapaikka.fi/kartanhaku/osoitehaku.html?map.x=282&map.y=501&e=202947&n=6873452&scale=80000&tool=siirra&styles=normal&lang=fi&tool=siirra&lang=fi

   Taikka sitten Etelän Pirskeri Runt http://kansalaisen.karttapaikka.fi/kartanhaku/osoitehaku.html?e=201635&n=6816892&scale=80000&tool=siirra&width=600&height=600&lang=fi

   Lähtöpaikka Kallo kummassakin tapauksessa.

   t. Jarmo

  1. No tossa on yritystä! Ja Suoli24 tulee räjähtämään peltor-miesten vihaviesteistä kisaavien rättih***jen tukkiessa kaikki väylät!

   Toi alkaa olla ihan must-kisa! :mrgreen:

Kommentointi on suljettu.