Keskikeho kesäksi kuntoon

(c) L. Hänninen

Tasoituspurjehdus on fyysisesti äärimmäisen vaativa laji. Tuntikausien istuskelu laidalla ja satunnaiset siirtymiset sille toiselle laidalle vaativat tinkimätöntä fysiikkaa ja kehonhallintaa. Tasoituspurjehduksen fyysillistä vaativuutta on usein verrattu triathloniin, eikä syyttä, sillä vähintään yhtä pitkäkestoisesta suoritteesta on kyse.

Nyt on siis korkea aika ja viimeinen hetki aloittaa valmistautuminen kauden 2016 sankaripurjehduksiin. Pidäkkeetön talvitreeni takaa miellyttävän purjehduskokemuksen kesän viikkokisoissa ja ihan jokaisen manööverin jälkeen ei sitten tarvitse pyyhkiä hikeä otsalta ja haarovälistä.

Team Lown faniklubi on ollut ahkerana ja kaivanut arkistojen kätköistä oivallisen harjoitus- ja rasvanpolttovideon kotitreenaajille. Kyseistä videota voi ostaa tai lainata kaikista hyvinvarustetuista videokasettikaupoista. Sen kaupan löytäminen voi tosin olla haastavampaa.

Nyt siis trikoot päälle ja aerobiccaamaan Annun ja Tuijan kanssa! Radalla nähdään!