Roditta

Muutama sananen niistä mastoa pystyssä pitävistä jutuista. Siis vanteista ja niiden materiaaleista, kuten teräsvaijereista, rodeista ja sellaisista.

Vaijerivanttejahan ei kukaan ole enää sotien jälkeen tiettävästi käyttänyt ja roditkin ovat aika kasaria tai vähintään ysäriä. Laatutietoinen tasoituspurjehtija käyttää tällä vuosituhannella tämän vuosituhannen materiaaleja. Siis hiilikuitua.

ECSixin hiilarivantit aiheuttavat läähätystä! Tosin hintaa vanteille tullee saman verran kuin loppuveneelle, mutta mitä sitä nyt ei tekisi Tiistis-kisan voiton eteen!

Vilkaises näitä: http://ecsix.com

6 kommenttia artikkeliin ”Roditta

  1. Pakko se on myöntää. Kukaan itseään kunnioittava purjehtija ei tulevalla kaudella kisaa pyöreillä vanteilla! Ei ainakaan, jos haluaa menestyä.

  2. Terve. Onpa hauska nähdä näitä sivuja jälleen. Luulin jo olevani hyllytettynä kun en enään hetkeen aikaan päässyt sivuille. Hyvää loppuvuotta kaikille ja oikein Hyvää uutta purjehduskautta.
    Infernoomme tilasin uuden isopurjeen syksyllä, nyt odotan jännityksellä kevättä ja vesille pääsyä. t. Jarmo
    Mainos: Seuramme täyttää, täällä Länsirannikolla, ensi vuonna 160 vuotta ja siihen liittyy monenlaisia tapahtumia. Tervetuloa vaan osallistumaan.

Kommentointi on suljettu.