Viikkokisapikaraportti viikolta 37

Kauden 2015 viimeiset viikkokisat tarjosivat kosolti jännittäviä ja hupaisia tilanteita. Tuloksellisesti koitokset eivät suuria väristyksiä aiheuttaneet, mutta purjehdus nyt on aina niin kivaa, ettei yli kympin sijoituksista kannata edes lievästi masentua.

Viimeinen Tiistis:

eka
Ensin oli kivaa. Genaakkeri on hurjan hilpeä purje.
toka
En tiedä, ketä tästä syyttäisin….
kolmas
…mutta lopputuloksena oli genaakkerin syyspesu Suomenlahdessa.

 

Viimeinen Torstis (HSK:n kölivenemestaruus):

Ööö, ei yhtään kuvaa? Hämmentävää! Olen todella pettynyt nykyisiin somekeski-ikäisiin!

Hoskin sivuilta löytyy sentään tarinaa kisasta.

Yksi kommentti artikkeliin ”Viikkokisapikaraportti viikolta 37

  1. Miten saataisiin eloa näihin ORC-luokan kilpailuihin sekä lys-kilpailuihin. Näkökulmani on, että ainoa mahdollisuus on yrittää madaltaaa kynnystä tekemällä yhteistyötä. Näkökulma nyrkkeilystä on se, että kovimpia sparrataan kuitenkin tietäen, että perille asti ei lyödä. Eli jokainen oppii jotain. Kysymys kuuluu, mitä te haluatte???

Kommentointi on suljettu.