Tiistis II – Täydellistä

 

IMG_0094

Sää: Täydellinen, tuuli lounaasta 4-7 m/s, aurinkoista ja lämmintä.

Rata: Lätkämaila

Purjehtijat: Floater Martti ja keulaosaston hoitaja Jace. Vahvistuksena yksi ratinkääntelijä.

Startti: keskivertostartti venepäästä. Aavistuksen myöhässä, mutta parin kärkiveneen varaslähtö pelasti tilanteen.

Vattulahti-Rönnbusken: Aavistuksen jäimme nopeampien veneiden jalkoihin ja Ådholmenin rännissä ohittaminen on tunnetusti vaikeaa. Vajaalla laitamassalla kuitenkin ihan kelpo suoritus ja vendat napsahtelivat mukavasti kohdilleen.

Rönnbusken-Vattulahti: Galilealaisen vauhdittamana maaliin asti. Jiipit Ådholmenin rännissä sujuivat jouheasti, tosin hiukan jäätiin nalkkiin muutaman hitaamman veneen väliin. Loppu ihan vapaissa tuulissa.

Sijoitus: Ihan sama, ylikivaa oli!

Tulokset.