ProSailor 2015 – Pää tommosessa kelissä hajoaa!

IMG_1675 Kisakauden 2015 ensimmäinen kilpailu, ProSailor Race, alkoin perinteisissä merkeissä. Aamuauringon ensisäteiden helliessä Lauttasaaren rantoja hiipi kippari jakoavaimen kanssa veneelle ja aloitti vanttien ruuvailun. Motivoituneet gastit saapuivat sopivasti myöhässä, joten kippari ehti piilottaa rikosvälineet ja johdatella puheen valitsevaan säätilaan. Miehistö nyökytteli alustavalle kisasuunnitelmalle ja kaikki näytti olevan juuri niinkuin pitääkin.

Ja kaikki oli juuri niinkuin pitikin, kunnes vastanimetty keulagasti esitti sen kysymyksen. Sen tärkeän ja vakavan kysymyksen. Sen perimmäisen kysymyksen.

”Missä helvetissä kaikki oluet ovat?”

se kippari valahti silleen ihan vaikeeks ja se selitti jotain et olis muka joskus talvella jotain sovittu et skiglataan ilman bissee mut me kaikki muut oltiin niinku et haloo mitä vittuu? ei me tommosta olla niinku sovittu. mara uhkas vetää sitä ohjastajaa pataan ja se jäbä luikki karkuun sisälle ja inisi jotai tosi hämärää parist varabissest jokka oli säästetty ekaa voittoo tai hääpäivää varten kumpi sit tuliski ekaks. ei siit mitään tullu ja sit me veivatti se yamariini höriseen  ja ajettii  siihen startti alueel ja se kipparin tapanen kömpi nolona selittään jotain niinku ihan himmeet uusist räteist. ihan vitun laimeet. eikä siel merel killunu ku pari paatti ku ne sielt motskari paatist alotti tulituksen.sinne oli eksyny joku pitsa taksi ja vaik meil olikin hiukan huiko niin ei me viititty mitään tilata ku ei ollut sitä bissee. kuka vajakki ny pitsaa vetää ilman bissee??? Haloo??? ja sit siel oli se x-99 yli ääni kone mut ei me sitä bongattu ku lährös ja sit se vaa hävis niinku johonki. ja me oltiin että tää on vittu niinku niin tätä .täst mitää tuu!!! Nolo nolo , se ohjaaja otti niinku varas lähdön ja sit me koukattin takas siihe lähtö viival ja lähdetti niinku uudestaa. siel oli pari rätti tyyppii edes mut se toinen me ohitettii ja sitä toista me ei sillai enää niinku nähty. ja sit me kelluttii paikoillaan silleen ihan törkeen kauan kun ne purtsikat niinku liikkuu sillo kun tuulee ja kun ei tuule ne ei liiku .tää on ny selvää. sit me vaan istuttii ja funtsattii et mitä pitäs duunaa. jotain narui siin kiskottii mut ei se skulannu. sillai semisti tylsää ,ja teki mieli bissee. ja me istuttii ihan paikoillaan. ja istuttii. ja istuttii. ihan hirveetä shittii ja sit joku keksi et jos sen paatin pohja on niinku röpelöine niin ei se liiku. ja me heitettii idiksii et mennään viroon ja ostetaan uus pohja siis niinku semmonen silee ja samalla vois ostaa isomman munan ja pari laatikkoo bissee .mietittii sit et minkä värinen se pitäs olla ku joteski semmoi musta vois olla semisti häiritsevä ihan vitivalkoses rungos. ei me sit saatu sitäkään päätetty joten jatkettii kellumist. teki mieli parii bissee. ja sit me taas kelluttii ja se ohjastaja haki jonkun hameelta näyttävän rätin mut ei se pukenu sitä ku me vedettiin se mastoon. ei se mitään niinku auttanu. sit me taas kelluttii. eikä me päästy edes maaliin kun ne oli poistanu sen maalin. kyl me kait uudestaa tullaa. jos on sitä bissee.