Kalenterimerkintöjä

header

Kaikille Team Lown turkulaisille faneille tiedoksi: olemme elokuun alussa Aurajoen rannassa ja kilpailutoimen ohessa järjestämme tutustumistapahtuman veneellä. Tervetuloa nauttimaan päiväkahvit ja tutustumaan tiimin toimintaan. Keulakannella tiimin keulajaos jakaa ilmapalloja kaikille vierailijoille ja takakannella kippari kertoo huonoja vitsejä halukkaille ja niille, jotka eivät ehdi pakoon.

Turuksi:

Kaikil Team Lown turkulaisil faneil semmottis vaa tieroks: olemme elokuun alus Aurajoen rannas siin Föri vieres ja kaike koohottamise ohes järjestämme niimpalkauhian hianon tutustumistapahtuman veneel. Tules nauttima päiväkaffet ja tutustuma poruka hyörimisse. Keulakannel tiimin keulajaos jakaa ilmapalloi kaikil tutuil ja tiätty takakannel kippari kertoo huanoi kaskui kaikil halukkail ja niil, jokka eivä ehri flytti lähte.