5 kommenttia artikkeliin ”Musiikkia mekaanikoille

  1. Maamoottorista kuuluu samanlainen lätinä, kuin turkkilaisen saunan mieshierojan avokämmenen läiskäisy miespotilaan pakaralle.

  2. Hahaa, tarkkaavainen katsoja toteaa videosta myös että team LOW satsaa tosissaan ensi vuoden BOW:iin? Taustamaisemien perusteella on nimittäin käyty jo tutustumassa ensi kesän kuumimman regatan tapahtuma-alueelle….

    1. No, Turun Bowhan purjehditaan lähes kotikentällä sillä 20 prosenttia Team Lown vahvuudesta on turkulaislähtöisiä. Loput ovat sitten Kymenlaaksosta🙂

      1. Team Low, tuo suomalais ugrilaisten heimojen sulatusuuni. Kymenlaaksolaisen sielunmaailman tulkitsija Peer Günt riimitteli osuvasti: ”I was born with a bad taste in my mouth”. Olin poikavuosina tykkivene Turunmaan puolisotilaallisessa pursiseurassa ja tutuksi tuli Suomen vihatuin eläin, Turun murre.

Kommentointi on suljettu.