3 kommenttia artikkeliin ”Pohjaraportti #447

  1. Nojoo, kyllä itse juuri eilen pohjan sukeltaen pestessäni huomasin että näkinpoikasia oli ihan kohtalaisesti ja oli pari näkkiä jo ehtinyt kasvaakin niihin paikkoihin missä myrkkyä (Hard Racing) ei ole. Lisäksi lima oli aika tiukassa istuvaa, huomasin vasta lopputarkastusta tehdessäni että sellainen kevyt hinkkaus ei ollutkaan tuottanut odotettua tulosta vaan piti sitten ottaa sellainen juuriharjamainen lähestymistapa asiaan. Ottaen huomioon näkyvyyden (mikä tosin videossa ylittää n. kymmenkertaisesti näkyvyyden Espoon edustalla) niin pohjan likaisuuden huomasi kunnolla vasta ihan läheltä&tunnustelemalla.

    Mutta noilla mennään, eipä jaksa toiste enää putsata tällä kaudella vaikka voi olla virhe jos vedet pysyvät lämpiminä.

  2. Pari viikkoa sitten vesien lämmettyä uintikelpoisiksi kävin pohjan läpi harjalla. Pohja oli kattaaltaan karhean liman peitossa. Epäilin tuon karheuden johtuvan pienistä ”näkin poikasista”, jotka liman turvin etsivät ja rakentelivat kotiaan. Viikko sitten pohjaan oli taas ilmestynyt ohut lima, joka lähti harjalla helposti pois.

    Kauhulla odotan mitä pohjasta seuraavaksi löytyy ja kuinka usein pohja oikeasti pitää pestä ennen telakointia…?

Kommentointi on suljettu.