Tiistis I – Todellisuus

IMG_0026

Jotenkin pitkin talvea harrastettu some-purjehdus, nettiskiglaus  ja virtuaaliseilaus tuntuivat ennen lähtöä laiturilla köpötellessä paljon paremmalta ja kotoisammalta vaihtoehdolta. Vene oli kauden alkajaisiksi aivan puolivalmiste heloituksen osalta ja lännenpuoleinen tuuli tuntui kovin kylmältä. Niin kovin kylmältä.

Netissä seilatessa ei moisia ongelmia tunneta, vaan vene on aina huippukunnossa, ilma tropiikkia  ja miehistö hyvin harjoitellutta. Tavoitteetkin ovat ihan toista luokkaa kuin todellisen maailman pökäsijojen välttely. Oli se vinssikampi nyt kuitenkin otettava arkirealismin kovettamaan käteen ja lähdettävä yltiöpäisten lupausten lunastukseen.

Huolimatta kaikesta ennakkokitinästä kauden ensimmäinen Tiistis oli oikein miellyttävä kokemus. Tuulikin pysyi järkevissä rajoissa, vaikka toivottua kahden metrin kellukeliä ei aivan saatu. Vene tuli kisan aikana viimeisteltyä purjehdittavaan kuntoon ja miehistö oli yllättävänkin terävässä kevätkunnossa. Nettitreenikausi oli selvästi onnistunut.

IMG_0024

Kauden ensimmäinen iltakisa oli kerännyt Lown kannelle jälleen kerran todella ammattitaitoisen kombon. Keulassa taituroi varmajalkainen pallokasspesialisti @kyntola. Ison skuuttaajana kunnostautui @nmartti ja pianistin ja kelluvan yleismiehen tointa hoiti antaumuksella @FIN11253. Pinnaan, tai siis sinne ruorin taakse karsinaan, istutettiin paatunut nettihäirikkö @lowsailing.

Matkalla Vattulahden kainaloon laittelimme veneen säätönyörejä hatarien muistikuvien osoittamiin paikkoihin ja samalla intopuuskalla kanniskelimme keulaan veneestä löytyneen viimekauden ORCi-ykkösgeen. Purje toimi puuskaisessa tuulessa tyydyttävästi, mutta pientä tehohävikkiä oli havaittavissa lillupaikoissa.

Veneen mittaristo oli aivan talviterässä ja kalibrointipyörähdykset eivät tuottaneet toivottua piipitystä, joten ainakin tuulimittari näytti välillä aivan omiaan. Lokimittarin toimivuudesta ei ollut mitään takeita ja veneen kaiku väitti Hoskin satamalaguunin olevan yli 9 metriä syvän. Otimme käyttöön ennen sotia muodissa olleen, virtauslankoihin perustuvan, ohjausmenetelmän. Hiukan nolotti näin nettiajan keski-ikäisenä.

Veneitä oli kauden alkajaisiksi ilmaantunut lähtöalueelle ihan kiitettävästi. Ison luokan keltaista viiriä liehutti Low (jonka staagissa siis liehui Alepan muovikassista leikattu tekele) mukaanlukien nelisen venettä ja pienemässä luokassa matkaan lätkytti muutama vene enemmän. Ihan hyvänkokoinen fliitti hyisen toukokuun alussa. Kopukkakin näytti samalta kuin mennävuonna.

Tasan kello kuudelta yllättävän hyvin kajahtanut lähtötöötti kehoitti pienen luokan kisaajat matkalle. Ratana oli tällä kertaa iso-E. Siis se tutuksi tullut E-rata. Siis se torspon muotoinen, joka Ådholmenin ränniajon jälkeen käy koukkaamassa Rönbuskenin tienoilla.

Kymmenen minuuttia myöhemmin oli ison luokan vuoro. Lown lähtökiihdytys oli ihan mallikas, mutta ajoitus hiukan epätarkka, joten jouduimme jarruttelemaan viivalla Salona 38 ”Audi Geggon” ja X-99 ”X-Capen?” jyrätessä sivuluikkaria Kopukan vierestä starttialueelle. Töötin tullessa Lown isopurje oli edelleen jarrutusasennossa ja sinne se jäikin ison skuutin mennessä kummallisesti solmuun blokien väliin. Liehuttelimme aikamme purjeita ja päästimme suosiolla Gekkon ja X-Capen keulan ohitse jotokselle. Pienimuotoisen repimisen ja huutelun jälkeen Lown ison säätöominaisuudet palautuivat ja heitimme paaralle kohti Käärmeluotoja.

Kauden ensimmäinen kryssipätkä ei tuntunut ollenkaan pahalta. Vene laukkasi kalibroimattomien mittarien mukaan ihan kohtuullisesti ja tuuleen nähden vähäväkinen laitapainokaan ei liiemmin vauhtia syönyt. Olisko nyt käynyt niin hassusti, että laiturilla ähistelty trimmi olisi osunut edes samalle pallokentälle. Ei varmaan, mutta huonomminkin olisi voinut mennä.

DCIM100GOPRO

Kärmisten rantakivikossa heitimme styyralle kohti etelää. Geggo ehti loikkia keulan ohitse, mutta sekä Cape että Finngulf 38 ”Pärlan” joutuivat heittämään pikaiset vendat Lown pakkeihin. Vedettyämme leikkarista todella raakasti yli käänsimme uudella tikillä kohti Kärmisten nakkiviittaporttia. Purjeita sai löysäillä ihan kunnolla ja puuskaisessa tuulessa ison skuuttaaja sai nauttia ohjastajan jatkuvasta mussutuksesta. Cape ja Pärlan jäivät suoralla aavistuksen ja edessä Gekko meni menojaan.

Ädholmenin rännissä tuuli hiukan moinasi ja jatkui suunnaltaan vaihtelevana. Sää oli siis kovin keväistä. Jotenkin tuntuu, että loppukesästä tuulikulmat ovat paljon paremmin ennustettavissa. Ei niitä shiftejä kukaan lowilaisista tosin jaksanut seurailla, joten seurailimme edessa menneitä pienen luokan veneitä ja Gekkoa.

Rönbuskenin kääntötörpölle saavuimme kohtalaisen kryssipätkän jälkeen. Ådholmenin rännin auetessa tuulenpuuskat äityivat rapsakka-luokkaan ja välillä oli aika likellä, ettemme broutsanneet kryssillä.

Tyylikkään kiertomerkkikierron jälkeen veneen spinnuvastaavat aloittelivat köysien ja purjeiden kaivelun. Nosto ei siis ollut kisatasoa, mutta menetteli näin iltahöntsissä. Tovin slöörailun jälkeen osasymmetrinen näki ensimmäistä kertaa päivänvalon puolen vuoden perunakellariretriitin jälkeen. Lievästi oli hometta ja itiöitä havaittavissa, mutta päällisin puolin pallokas vielä muistutti alamäkipurjetta. Huomasimme siinä samalla, että alagaijankin voisi laittaa paikoilleen. Onneksi sopiva naru löyty sitlooran lattialta. Puomin vatkaaminen väheni merkittävästi alavetimen myötä.

DCIM100GOPRO

Ådiksen rännin varsinaisessa rännirännissä tuuli himmasi ja kovempiin Solentin puhureihin suunniteltu osisspinnu osoitti ryytymisen merkkejä. Spinnun kuorintavaihto olisi ollut tässä vaiheessa kautta aivan ylimitoitettu toimi, joten kärvistelimme loppumatkan Kärmisten punaiselle alennusvaihde päällä. Edessä pienen luokan Inferno 31 ”Donna” ja Geggo loikkivat edelleen karkuun. Vattulahden risteyksessä heilautimme jiipin ja ajelime hetken kohden maalia spinnulla. Kulmien käytyä liian haastaviksi tiputimme putsausta kaivanneen spinnun mereen ja siirryimme ruskeisiin kankaisiin.

Reilun tunnin purjehduksen jälkeen ylitimme mallikkaasti maaliviivan ja olo oli jotenkin seestynyt. Rauhallinen ja väsynyt. Siis juuri sellainen, kun mainion purjehdusretken jälkeen pitää olla.

Kyllä se aito asia on edelleen parempi ja nettipurjehdus ei millään muotoa ole edes korvikkeena käypä! Tästä se kausi jälleen polkaistiin käyntiin.

Tasaiset tulokset: 4/10

IMG_0025