Kuukauden kuvitettu knoppipähkinätehtävä

Kuvaesitys vaatii JavaScriptin.

Tämänkertainen palkintotehtävämmekin on hieman vaikeampi. Kysymme nimittäin, missä purjehduskisassa ja milloin oheiset kuvat ovat muistikortille tallentuneet? Vinkkinä mainittakoon, että ilmeisesti kesäaikaan tapahtuma sijoittuu, sillä jäälauttoja ja lumikinoksia ei kuvissa näy.

Palkintona perinteiseen tapaan gastipaikka kauden 2014 vapaavalintaiseen Tiistikseen.

4 kommenttia artikkeliin ”Kuukauden kuvitettu knoppipähkinätehtävä

  1. En tiedä, mutta jos en väärin huomannut niin eräässä kuvassa on itse legendaarinen Magic-Haba! Hänellä oli suorastaan maaginen kyky saada vene liikkumaan liukkaasti kelissä kuin kelissä. Kuvassa hän on näennäisesti toimettoman näköinen, mutta siltikin tekee kaiken tarpeellisen vauhdin maksimoimiseksi.

    Minulla oli suuri kunnia purjehtia Magic-Haban kanssa pari kertaa. Muistuu mieleeni eräskin tapaus kun Kapteeni (tämän blogin kirjoittaja) noitui huonoa venevauhtia ja uhkasi upottaa koko kiulun Itämerin syvimpään kohtaan. Magic-Haba katseli mitään puhumatta Kapteenia silmiin, poltti pari norttia, yskäisi ja veti skuutista kaksi senttiä sisään. Siinä kaikki ja taas vauhtia riitti!. Kuka hän oikein oli, mistä hän tuli ja minne hän meni? Sitä en ainakaan minä tiedä. Jotkut uskovat hänen kuoleen, toiset kertovat nähneensä hänet purjehtimassa Pohjoisella Jäämerelle. Tiedä noista, ehkä hän vielä eräänä sumuisena aamuna ilmestyy venelaiturille ja…

  2. Veikkaan, että Pori Open 2011. Silloin oli tällainen lähes pläkä keli. Yhdessä kuvassa on melkein tunnistettavissa Säpin majakkasaari sekä Luvian rannikkoa. Ainoa mikä panee epäilyttämään on se, että yhdessä kuvassa on silta joka ei näytä Reposaaren sillalta. t. Jarmo

  3. Nim. Sinko oli tällä kertaa nopein ja kotikenttäedun avustuksella heitti oikean vastauksen tiukkaan kysymykseen. Kyseessä on tosiaan vuoden 2008 legendaarinen Emäsalon lenkki –kisa. Ilmeisesti kuvissa poseeraava aivokirurgi Magic-Haba oli liian ilmeinen vinkki.

    Onnittelut voittajalle!

Kommentointi on suljettu.