Tarvetta piisamikintaille?

(c) Magic-Haba  Vuoden 2005 kisan jälkitunnelmissa.
(c) Magic-Haba
Vuoden 2005 kisan jälkitunnelmissa.

Kalenteri näyttää taas niitä aikoja, että piisaminmetsästyskausi on pikapuoliin alkamassa.

Reilun kahden viikon päästä kisataan jälleen perinteinen syyskauden suuri tasoitusderby, Turkisregatta (a.k.a Piisami, Keinoturkisregatta ym.). Turkisregatta purjehditaan vanhan itärajan tuntumassa luonnonkauniin Onaksen saaristossa ja mukavan tasoituspurjehduspäivän päätteeksi voi siirtyä grillailemaan ja saunomaan johonkin lähiseudun saareen. Vakavammin kisailuun suhtautuvat tiimit siirtyvät Onakseen ”harjoittelemaan” yleensä jo perjantaina, mutta lauantaiaamunakin ehtii pelipaikalle ainakin Helsingistä.

Onakseen matkustettaessa ei tarvitse edes viisumia, joten nyt kaikki tasoituspurjehduksesta ja dokaamisesta innostuneet venekunnat joukolla mukaan nauttimaan ruskan värittämistä syksyisistä saaristomaisemista ja Ruskan luomasta rennosta olotilasta.

Kilpailukutsu ja ilmoittautuminen.

Alla linkit Team Lown aikaisempiin sekoiluihin Piisamissa:

2007  ”07’ Comeback Special”
2008  ”Omin käsin onneen”
2009  ”Miten sen nyt sanoisi”
2010  ”No mittee työ ny sillee”
2011  ”Pastissi”
2012  ”Diskurssi”