Tiistis 9 – Tarkkailuasemat

kuva(23)

Suomalaisilla ratajuoksijoilla on kautta aikain ollut kummallinen tapa asettua kansainvälisissä kisoissa heti lähdön jälkeen tarkkailuasemiin letkan hännille. Sitten Virenin kultavuosien suomalaiset yleensä tulevat maaliinkin tiukasti takarivin tarkkailuasemissa. Koskee kaikkia juoksumatkoja satasesta kymppitonniin.

Kunniakkaan suomalaisen yleisurheiluperinteen innoittamina Low noudatti kisassa legendaarista ratataktiikkaa ja asettui heti lähtökiihdytyksen jälkeen tiukasti peränpitäjäksi. Totesimme taktiikan loppupeleissä aika surkeaksi.

Kevyen sääennusteen ja viikonlopun riekkumisen kuihduttama Lown gastirinki tarjosi veneeseen ainoastaan kaksi ansioitunutta purjehtijaa; Sampon ja Juhan. Kevyt ja vähäväkinen miehistö ei itse kisassa tuonut ongelmia, sillä kevyessä kelissä taitavat purjehtijat hoitelevat yhden ranskattaren vaikka vasemmalla kädellä. Vene itsessään oli aika raskas Tallinnan tuliaisten lojuessa siistissä rivissä veneen lattialle. Pikaisesti laskettuna 50+ kiloa.

Käytettyyn purjesettiin teimme hienoisia muutoksia. Tallinnan epäonnistumista analysoidessa kävi ilmi, että ykkönen olikin ollut kakkonen. Aika noloa. Niissä läpikäymättömissä veneen papereissa asiasta kyllä mainittiin, mutta kuka nyt manuaaleja tai muita virallisluonteisia papereita viitsisi lukea. Jostain varaston pohjalta löytyi onneksi viimeksi siirtopurjehduksella käytetty ykkösgeen näköinen loimi, jonka LP-mitta on sen puolisen metriä suurempi. Aika lähellä LYS-maksimia siis. Kisassa arvonylennyksen kokenut purje toimi yllättävän hyvin, joten seili saanee jatkaa virkaansa ainakin kevyellä kelillä saaristokisoissa.

Kuuden aikoihin asetuimme asemiin Kopukan lähistölle. Järjestäjän liputtivat E-rännirataa, mikä vallitsevassa mitättömässä lounaistuulessa tuntui hiukan liioittelulta.

Tasan kuudelta Kopukka töötötti pikkuluokan liikkeelle. Starttipaukkua ei kuulunut, sillä yli-innokkaat sinilakit olivat takavarikoineet Kopun nallipyssyn valtion huostaan. Poliiseilla on nykyään ilmeisen vähän tehtäviä ja tekemistä. Menisivät vaikka virittelemään niitä tutkiaan motarille ja jättäisivät tasuriskenen rauhaan.

Kello 18:10 puhallettiin iso luokka liikkeelle. Otimme ihan kelvon startin parin veneen päästä lipusta. Alapuolella seilasi pari X-99:iä (X-Cape, Maema?) ja Dehler 34 ”Casper” ja yläpuolella sellaisia valkoisia veneitä. Senverran ahdasta viivalla oli, ettemme ehtineet havainnoida kaikkien ympäröivien veneiden tyyppejä tai nimiä.

Lähtökiihdytyksen jälkeen Casper vendasi alta pois ja X-99:it ajoivat niin korkealle, että aloimme mekin vilkuilla vendapaikkaa. Sopivan kolon löytyessä tikkasimme paaralle ja ajelimme kohti Vattulahden itälaitaa. Olisi pitänyt jatkaa niin pitkälle kuin mahdollista, mutta Baltic 38 ”Viiman” lähestyessä styyralla heitimme uuden tikin vaikka perän takaakin olisi päässyt. Siinä se kisa sitten olikin. Huomasimme liian myöhään, että X-332 ”Nauti’n’olla” ja Casper vetivät lahden itälaidassa hurjaa vauhtia ja me valuimme muiden veneiden paskoissa kohti kohti apinaviitan pläkää. Häntäpään tarkkailuasemat kutsuivat.

Käärmeluodon punaisen kääntömerkin kiertäminen kesti uskomattoman kauan ja luokan kärkiveneet ramppasivat kiihtyvää vauhtia karkuun. Oli aika likellä ettemme keskeyttäneet, mutta kun muutakaan tekemistä ei ollut ja sääkin oli ihan kiva, niin päätimme jatkaa tarkkailuasemissa.

Tilanteen rauhoituttua pistimme nortiksi ja tekaisimme pikaisesti taktiikan loppukisaan. Takanamme taisi olla nelisen venettä ja kaikki muut olivat todella kaukana edessä. Hahmottelimme toimintasuunnitelman, jonka mukaan survomme Ådholmenin kuraojassa alta, päältä tai sivulta ohi koko revohkan. Nerokas taktiikka, ja olemme nimellistä korvausta vastaan käytettävissä, jos joku tiimi kaipailee taktista ohjeistusta.

Stora Ådholmenin ränni pakkasi veneet kasaat ja edestä himmaavan tuulen avustuksella huomasimme yllättäen olevamme pääjoukon kantapäissä kiinni. Tilanne ei ollut aivan toivoton, joten keskityimme etsimään sopivia tuulialueita hyvän venevauhdin mausteeksi. Puolessa välissä ränniä ohitimme Viiman ja Nauti’n’ollan ja lähdimme edessä leijailleen Inferno 31 ”Solveigin” perään. Keskittyminen herpaantui hetkeksi ja pitkittyneen vendan seurauksena olimme jälleen väärässä laidassa rataa. Uusi tuuli tuli etelästä ja kasa äskettäin ohittamiamme veneitä jyräsi alakautta ohi. Hiukan taas harmitti.

Rönnkobbenin kääntömerkillä laittelimme spinnukamat valmiiksi, nostimme pallokkaan ja lähdimme jälleen kerran tarkkailuasemissa pääjoukon perään.
Ådholmenin välikössä First 31.7 ”Sen”, Nauti’n’olla ja Solveig aloittelivat nostokisaa, ja kun ei huvittanut lähteä hippasille mukaan, menimme niin pohjoislaitaan kuin väylä antoi myöden. Oiva veto, sillä lähempänä Ådiksen saaria seilanneet romauttivat tuulen puutteessa spinnunsa ja Low pääsi pullealla purjeella koko keskijoukon ohi. Edessä näköetäisyydellä seilaili ainoastaan X-Cape, mutta sekin niin lähellä rantaa, että Lown tuuli riitti ohituksen. Kisan kärkiviisikko (Lenco, Casper, Jazz, ym.) tosin oli niin kaukana, että olisimme saaneet nylkytellä Loviisaan saakka ennen mainittavaa tavoittamista.

Nauti'n'olla, Sen ja Solveig kiusaavat toisiaan.
Nauti’n’olla, Sen ja Solveig kiusaavat toisiaan.

Käärmesaarten suoralla kurssi kääntyi tiukaksi, mutta Lown venähtänyt toppispinnu jaksoi pullistella loppumatkan, joka oli jälleen kerran aika lyhyt. Kopukka oli ankkuroitunut Kärmisten viittaportin kohdille ja kolmas peräkkäinen radanlyhennys katkaisi Lown hyvin alkaneen nousun.

Ihan hyvä suoritus kaikkiaan. Manööverit sujuivat mallikkaasti ja venekin kulki ajoittain siedettävästi. Taktiikkapuolella tosin hiukan tökki. Tuolla ränniradalla ja vallinneessa tuulessa pitää päästä kärkeen vapaisiin tuuliin, muuten ei oikein ole mahdollisuuksia.

Kyl tää täst.

Sijoitus 9/21. Tulokset: http://koivusaarenpursiseura.fi/index.php/tiistaikisat/tulokset-2013

Yksi kommentti artikkeliin ”Tiistis 9 – Tarkkailuasemat

  1. Oli tosiaan vaihtelevat tuulet ja tarkkailuasemista oli hyvä havainnoida tuulialueita, jos nyt jotain hyvää pitää peräpään positioista sanoa. Ja sieltähän oli mukava sitten ohittaa pläkään tykästyneet! Olisi tosin hyvä joskus kokeilla niitä vetohommiakin siellä kärkipäässä..

Kommentointi on suljettu.