Tuloksia toisilta vesiltä

orci2013mm

Vuoden 2013 ORCi MM-kisojen B-luokan tulokset ovat ihan mielenkiintoisia. Kympin sakissa on peräti neljä Firstiä ja paras First 34.7 on neljäntenä. Onko tämä nyt tulkittava niin, etten voi enää syyttää huonoa mittalukua, jos menestystä ei tule? Pahus ja epistä!

http://www.orcworlds2013.com/RISULTATI/GB.html

Tuo neljänneksi suhaillut First 34.7 ”Goodfellas” on mittautettu osaspinnulla ja 134 prosenttisella geellä. Samansuuntainen purjevarustus oli mennäsuven MM-kisoihin osallistuneilla Balttian väli-Firsteillä. Paremman tiedon puutteessa täytynee matkia kokeneempia, varsinkin kun Lown toppi-spinnu on hiukan kulahtanut. Ajellaan sitten lyssissä kaikilla mahdollisilla tyykeillä.

2 kommenttia artikkeliin ”Tuloksia toisilta vesiltä

  1. Meinaatteko te nyt ihan oikeasti kutsua uutta kalikkaanne myös LOWiksi? Eikö tuo voisi olla vaikka HIGH? Tai vastaisuuden varalle sitten vaikka MEDIUM?

    Vakavasti; erityisesti nuo B-luokan MM-tulokset on tosi mielenkiintoisia. Kovin erityyyppiset veneet ovat pärjänneet. Sääntö näyttäisi olevan nyt aika kohdallaan!?

    1. Low se on jatkossakin, sillä ei nimi venettä pahenna. Eipähän tarvitse painattaa uusia tiimipaitoja tai muuttaa blogin nimeä 😉

      Jännää on myös nähdä, miten uudistettu sääntö kohtelee x-332:ia EM-kisoissa. Italiassahan noita äksiä oli aika vähän.

Kommentointi on suljettu.