Where have all the Interspeed gone?

interspeed

No johan nyt myrkyn lykkäs. Suomen Motoneteistä on Internationalin Interspeed loppu. Tai ei siis ihan loppu, sillä Seinäjoella oli yksi purkki, mutta kuitenkin. Mitäs tää nyt on? Pikaisella googlailulla ei muualtakaan löytynyt vastaavalla hinnalla (55 EUR/2,5 l) päniköitä. Tuntuvat Interspeedit muutenkin olevan kortilla. Pahus.

Osaisiko kukaan blogin kymmenestä vakiolukijasta heittää vinkkiä ostopaikoista? Rehottaako missäänpäin pääkaupunkiseutua pimeä Interspeed-kauppa?

9 kommenttia artikkeliin ”Where have all the Interspeed gone?

    1. Onkohan se Motonetin hinta ihan oikein? 22 euroa litralta kuulostaa aika alhaiselta. Taitaa olla Euroopan halvin hinta Interspeedille.

    1. SVB on kyllä hyvä ja tuttu (maali)kauppa, mutta viimevuosina olen tottunut siihen, että Motonetistä saa halvalla kelvollista tavaraa…

  1. Näin pula-aikana ongelmat aina kasaantuvat väestöpupulaation keskittymiin. Eksyin joutessani Kuopion Motonettiin ja detaljit eivät jääneet mieleen, mutta silmiinpistävän paljon oli Hempelin ja Internationalin pönttöjä hyllyissä.

  2. Meinaat vielä hifistellä Meri-Mirrin pohjan kanssa? Toisaalta, olisihan se sääli pilata hyvin tehty pohja tässä vaiheessa ja onhan sileä alapää tässäkin tapauksessa myynninedistämistä.

  3. Sileä alapää Mirrillä…? Toivottavasti kausi alkaa pian ja päästään näistä nettisekoiluista ihan oikeaan asiaan.

  4. Kyselin kaupoista, mutta kertoivat Interspeedin olevan poistuva tuote, tilalle valmistaja on lanseeraannut erinimisen mömmön.

Kommentointi on suljettu.