Tahdon nähdä kaiken!

Seuraavassa kevään uutuuskilkkeitä kaikille niille, jotka sukujuhlissa kyllästyttävät juhlakansaa tunnin videokoosteilla tasoituspurjehduskisasta tai niille, jotka kuvittelevat, että 40 minuutin pätkä takakaidevideota kiinnostaa laajoja kansalaispiirejä (todellisuudessa ketään koko universumissa ei voisi vähempää kiinnostaa moinen AV-saaste. Tai ainakin naapurini väitti niin.).

GoPron uusi WiFi Bacpac on aika siisti viritelmä. Länttäämällä lähetinyksikön kameraan on mahdollista käyttää kaukosäädinta kameran hallinnointiin. Kaiken huipuksi etsinkuvan saa tarvittaessa suoraan älyluuriin tai vastaavaan. Tuotteen spekseissä uhotaan, että yhdellä kauko-ohjaimella voi hallinnoida peräti viittäkymmentä kameraa, joten jatkossa noita pikkukameroita voi rauhassa ripotella ympäri paattia ja varoiksi muutaman naapurinkin veneeseen.

Tuota remote-systeemiä kun vielä hiukan virittelee, niin kohta kipparin on mahdollista kotisohvalta seurata, miten ne gastit siellä kisassa oikein pärjäävät. Useimmissa tapauksissa järjestelystä olisi silkkaa hyötyä tuloksellisesti :mrgreen:

2 kommenttia artikkeliin ”Tahdon nähdä kaiken!

Kommentointi on suljettu.