Linkkivinkki

First 36.7 -purjehtijoiden portaalissa pisti silmään mainio linkkivinkki. Vanhan kunnon AccuMeasure purjemuotoanalyysiohjelman tapainen viritys löytyy nyt ainakin Applen tuotteille. Kait joku vastaava Androidillekin on olemassa, ja jos ei ole, kannattaa tehdä.

https://itunes.apple.com/us/app/north-sails-scan/id436294029?mt=8

North_Sails_Scan

Nyt ei siis enää tarvitse erikseen siirrellä purjeotoksia tietsikalle, vaan analyysin voi tehdä ns. paikan päällä tabletilla tai luurilla. Kivaa.

4 kommenttia artikkeliin ”Linkkivinkki

  1. Viimeistään ensi kaudelle siis ison trimmaajalle ipad vakiovarusteeksi ja reaaliaikainen analysointi joka vendan jälkeen!

  2. Kyllä tuollaiset softat pitäisi yhdistää kypäräkameran kautta sisällä veneessä olevaan keskusserveriin joka reaaliajassa tekisi analyysiä ja sitten syöttäisi trimmitietoa (yhdistettynä venymäliuskadataan purjeissa) taas näytölle istumalaatikkoon niin trimmaajat saisivat purjeista aina maksimaalisen suorityskyvyn ulos. Inputinkin voisi tuottaa sähköshokkeina niin reaktionopeuskin trimmivirheisiin paranisi. Toisaalta oikeastaan tietokoneohjatut sähkövinssitkin hoitaisivat homman vielä paremmin.

  3. Siis kyllähän jo AC32:sissa oli kannessa ylöspäin suunnatuta kamerat ja erityiset muotoraidat joilla tarkasti saatiin livedataa purjeen muodosta ja sitä verrattua ”database optimiin”. Siis eikö Petrin veneessä vielä ole tuollaista sydeemiä??

    1. Eikun katsos nyt harjoitellaan askeettisimmilla välineillä että sitten aikanaan pärjää siellä pappaluokassa tiikkikansien ja ruorienkin maailmassa 😉

Kommentointi on suljettu.