Uusi ennätys!

Pienenä lisäyksenä purjehdusblogeissa ja foorumeilla käytävään jokatalviseen pressukeskusteluun: uusi ennätys on syntynyt! Virittelemäni halpa ja heppoinen kevytpeitin on pysynyt suhteellisen ehjänä ja kuosissaan jo viikon ja yhden päivän. Mennäviikolla puhaltelikin välillä ihan reippaasti, mutta viimevuodesta poiketen vene ei ole aivan etulinjassa, vaan ympärillä on muita veneitä pehmentämässä vihollisen tuulta.

Lähipäivien sääennusteet ovatkin sitten sitä luokkaa, että taidan lähteä valmiiksi motonetin pressuosastolle seuraavaa lointa valitsemaan. Pääseepähän samalla vaihtamaan tuoreimmat kuulumiset muiden rospuuttokautta viettävien veneilijöiden kanssa.

9 kommenttia artikkeliin ”Uusi ennätys!

 1. Motonetissä nähdään.

  Mulla on paska riepu, paskasti kiinni, vene paskassa paikassa näille itätuulille ja aina käyny paska laulu pressujen kanssa.

  1. Ja siitä syystä meillä veneessä EI ole ollut yli 20 vuoteen pressua. Still going strong. Antaa tuulla vaan. Pressujen hinnoissa on jo säästetty pieni omaisuus…:-)

  1. Pressut olivat vielä (torstai) illalla veneen päällä. Jännää…

   Jännää on myös se, että talvisin ei keksi mitään muuta blogiasiantynkää kuin pressut 🙂

 2. Oiskohan toi kuitenkin sen verran koilisen puolella idästä, että pahin puhuri hyytyy keskustaan ja läntinen Lauttasaari välttyisi pahimmalta.

  35m/s puuskat kasuunilla ja 29.1m/s mäkiluodon testbed lukema enteilevät kyllä silti jonkinmoisia lisätienestejä pressukauppaille.

Kommentointi on suljettu.