5 kommenttia artikkeliin ”Silkkaa säästöä

  1. Olen monesti miettinyt, että mitä hyötyä peittelystä yleensäkin on. Lunta tulee jonkin verran aina kannelle, varsinkin kun maston jättää pystyyn. On sitä lapioitu pressujen alta joka talvi, mutta mitään murheita lumesta tai jäästä ei ole ollut. Toisaalta kesällä kannen täytyy pitää kuutiokaupalla vettä joko sateen tai aaltojen muodossa, mutta samaa tavaraa kiinteässä olomuodossa vajaan puolen metrin kerroksena on vältettävä kuin ruttoa. Onkohan kyse siitä, että pitäähän se peittely tehdä, kun se on aina veneille tehty? Mitä tapahtuisi, jos protestina ja laiskuuden jalohuutona jättäisi homman kokonaan tekemättä?

    1. Tuo pressutuksen suojaava vaikutus on kieltämättä hiukan kyseenalaista. Ainoa hyöty peitteistä äkkiseltään mietittynä on, että veneeseen pääsee helpommin sisälle, kun ei ensin tarvitse siirtää puolta kuutiota lunta pois kulkuaukon edestä. Toisekseen, pressu on hyvä näkösuoja. Eivät ne plaaninaapurit pääse niin helposti kommentoimaan tekemisiä🙂

  2. Meillä ei ole ollut 20 vuoteen pressua veneen päällä, enkä ole huomannut siitä mitään haittaa päin vastoin. Monta pressua olen säästänyt ja helpommalla olen syksyin keväin päässyt, kun ei ole tarvinnut pressujen / telineiden kanssa painia.

  3. Tota on tullut itsekin mietittyä. Varsinkin viime syksynä kun kolmatta kertaa kiinnittelin toista pressua sinne. Syy muuten ei ollut varsinaisesti kelissä, mutta kun pitää eka ostaa paskaa ja vielä tehdä se paskasti, niin sitä pääsee sujuvasti uusintakierroksille.

    Jo mainitun, sekä aavistuksen epäilyttävän, näkösuojaa kaipaavan ”talvitekemisen” lisäksi mieleen tulee se, että pressun alla uskaltaa jättää ikkunoita auki tuuletusta varten. Joku mulle joskus sanoi, että niin pitää tehdä tai tulee hometta ja meikä on uskollisesti niin tehnyt eikä sitä hometta ole näkynyt. En mä tiedä onko noilla mitään tekemistä toistensa kanssa, mutten oikein hannaa kokeillakaan.

  4. Meinasin tehdä sellasen puolittaisen kokeilun kaikkien asiaa pähkäilevien puolesta. Pistän vain yhden pressun puomin yli käyntiluukkua suojaamaan ja jätän toisen irtoluukun pois ilman kierron takia. Keulan pressu tuntuu muutenkin olevan aina se herkimmin hajoava/irtoava.

Kommentointi on suljettu.