3 kommenttia artikkeliin ”Turkispolkuja

  1. Talvikammoiselle tuossa on hieno tapa tappaa aikaa kaamoksen aikana, GPS-tracki pyörimään näytölle 1:1-nopeudella pikkuikkunaan, Gopro-tallenne koko näytölle ja kippari istuu tietokonetuolissa pitäen harjanvartta kädessään ja immersio on täydellinen. Tästä eteenpäin ei varmaan tarvita lisävinkkejä mielikuvituksen jatkoksi mutta puolipakolliset kylmän veden viskomiset naamalle ja saturaisten repimiset vaimon toimesta voi luonnollisesti yhdistää tähänkin purjehdusmuotoon.

    Tarvittaessa vielä gastitkin voivat tehdä samaa mutta harjanvarren sijaan heille annetaan parin metrin silmukaksi pleissattu köysi jota voi määräajoin ”vetää” mahdollisimman nopeasti. Vieläkin kylmempi vesi suuremmissa määrin sopii tähän mausteeksi. Keulagasteille on sitten varattu ihan oma harjoitusmuotonsa, mutta siltä varalta että meidänkin veneen keulagasti lukee tämän viestin jätettäköön se vielä salaiseksi ettei kaveri päätä ottaa äkkilähtöä Aruballe ja piileskellä siellä koko talvea.

  2. Kandee muuten tuosta ennen screenshotin ottamista ruksata pois ruksi Options -> Track’s color depend on speed. Tuo GPSAR kun on suunniteltu windsurfingiin niin nopeus-skaala on aivan toiselta planeetalta. Parempi että näkyy mitä trackia kukin on ajanut.

Kommentointi on suljettu.