Erilaiset keski-ikäiset

Kuvaesitys vaatii JavaScriptin.

Viikonloppuna kisatusta First 31.7-luokan mestaruuskisoista tarttui muutama suttuinen muistijälki kameran massamuistiin, nekin sunnuntailta.

Noin muuten OD-kisaaminen oli vaihteeksi oikein kivaa. Sää oli mukava, olut kylmää ja herjat veneessä tutun ala-arvoisia. Sekin on vielä mainittava, että kerrankin onnistuivat keulapurjevalinnat aivan nappiin, ellei jopa tappiin. Täydellinen purjehduspäivä siis, ja vauhtikin oli niin kohdillaan, että pääsimme timanginkovassa luokassa kymmenen parhaimman venekunnan joukkoon.

Kipparin meriselitys:

Kovan treenikauden (etupäässä rajua Pentalla revittelyä Suomenojan ja Lähteelän välillä) tuomalla varmuudella päätettiin olla reiluja ja antaa muillekin veneille joitakin mahdollisuuksia. Otettiin kylmän viileästi DNC:t lauantailta.  Meidän seurakunta oli varustamo Low:n hallituksen pj. Herrn Kapitän, Pohjois-Euroopan kovin keulamies Jace, Siesta 32 OD-fleetistä toinen kippari Sampo sekä Firsti Sen:in kippari Kynde, joka oli lupautunut neuvomaan miten eleganttia ranskatarta tulisi käsitellä.

Sääennuste lupaili sellaista rapsakan ja pimpsakan välillä olevaa keskituulta. Garderoobin tyhjyyttä paikkaamaan Kynde kärräsi lähes uuden rapean kolmosen Senin kaapista. Riipaistuamme perinteiset urheilujuomat kiduksiin jätettiin Suomenojan piiput taakse ja lähdettiin haistelemaan rata-alueen tuulia ja kiskaistiin kolmonen keulaan. Eka startti meni ihan nappiin taktikko Sampon ohjeistaessa ajolinjat. Eka kryssi meni miten kuten, ensimmäistä kertaa Noordzeen keulalla kolmosta ihastellessa ja ihmetellessä. Lenssi ihan jees siihen saakka kun piti alkaa vetämään taas vastatuulipropulsiota keulaan. Yksi ukko yritti ohjata purjetta uraan ja pari repiä fallista vuoroin ylös ja alas mukavan kitinän ja vitun huutelun lomassa… Totesimme veneestä puuttuvien kivesten aiheuttavan ylimääräistä harmia purjeen nostamiseen. Toka kryssi meni jo tehon puutetta kirotessa kevenevässä tuulessa. Lenssi meni taas ihan jees. Todettiin, että pari venettä jäi taaksekin ekassa lähdössä vaikka ainoana kolmosella ajaneen kärsittiinkin harmittavasta tehon puutoksesta.

Miehet sen tietää, Nortti on täyttä tupakka ja vene ilman poweria on perseestä. Ennen tokaa lähtöä laitettiin ykkösluokan keulapropulsio muiden firstien vaihtaessa ykköset kolmosiin. Väliaikaohjelman kanssa tuli sen verran kiire, että kisajuomien kanssa tuli jopa pienoinen hoppu lautakunnan töräytellessä jo femmaa. Lähdöstä en osaa sanoa muuta kuin että jostakin tuntemattomasta syystäpäätin ajaa lautakuntaveneen kyljestä sisään, mutta viime hetkellä tulin toisiin aatoksiin. Lopputuloksena pyörittiin ns. häröilyalueella kun muut olivat jo kiirustaipaleella. No, ei muuta kun muiden perään ja ohi… Tuuli oli sitten päättänyt yltyä ja nyt kiroiltiin ylitehon ja laitapainon aiheuttamaa epäsuhtaa veneen kulkuasentoon. Eka kryssi meni hakiessa edes jonkinlaista balanssia tuohon epäsuhtaan. Lenssit taas OK, perstuntumalta otettiin muita kiinni lensseillä. Toka kryssi meni jo paremmin, tuulen pysyessä ysin alla vene loikki vikkelään ja vieläpä kohtuu ylös. Puuskat yli ysin olivat joka kerta fataaleja. Sijoitus suunnilleen sama kuin ekassa lähdössä, parhaat skabat käytiin Anastacian kanssa.

Kolmas lähtö oli hyvää starttia lukuun ottamatta täyttä spedeilyä! Tuuli oli jo kahtatoista, ykkönen keulalla, punttia liian vähän laidalla. Meno ei ollut enää kisapurjehdusta vaan esimerkki aloitteleville purjehtijoille väärästä purjevalinnasta. Ei muutakaan keksitty niin heitettiin ykkösreivi isoon, ainakin oli vähän helpompi ohjastaa venettä. Lenssi taas ihan OK. Toisella kryssipätkällä todettiin, että lähimmät haastajat olivat heittäneet hanskat naulaan ja lähteneet himaan. Päätettiin viimeisenä veneenä radalla nilkutella maaliin kalustoa rikkomatta. Siis maaliin nilkuttaminen oli 0,2 knot nopeudella kylki edellä viivan yli kellumista…

Loppukaneettina, ihan nastaa oli olla ekaa kertaa OD-kisoissa ja eiköhän me oteta ensi vuonna uusiksi. Silloin jo omastakin garderoobista löytynee North Staten poikien rullattava kolmonen, toivottavasti. Lenssivauhti oli läpeensä ihan siedettävää, kryssit meni avantgardistisesta purjevalinnasta johtuen spedeilyksi. Kiitokset miehistölle, kilpakumppaneille ja järjestäjille.

2 kommenttia artikkeliin ”Erilaiset keski-ikäiset

  1. Joo, mikäs se semmoinen OD-luokka on, jossa veneet ajelevat erilaisilla keulapurjeilla. Firsti-liiton on syytä syyskokouksessa juntata sääntömuutoksia, jotka jatkossa sallivat dyneemahekit ja kieltävät kaikki muut keulapurjeet paitsi vaakaleikatun dacron fokan…

Kommentointi on suljettu.