Käsityömatskua

No niin herkkähipiäiset, pistäkääs simmut tiukasti kiinni sillä sedät näyttävät nyt hiukan tuhmia kuvia:

Mennentullen portille. Nuoli osoittaa menomatkaa. Paluumatkakin on tullut talteen, sillä hellan taakse lennähtänyt gepsi oli jostain kumman syystä pysynyt päällä. Ihmeen kestäviä nuo Garminin (60CSx) käsikapulat. Menomatkalla odotettu tuulen kääntyminen tapahtui aivan liian myöhään ja torspoa tuli rutosti. Juuri ennen Luodematalaa (porttia) vedimme aika tiukkoja kulmia spinnulla, joten eteläinen koukkaus olisi voinut lyödä leiville. Olisi ja olisi, vaan ei tällä kertaa. Paluumatkalla pitkä tikki etelään ehken olisi pelastanut jotain.
Saaren kierros. Pari ensimmäistä styyran halssia itään ulottuvat turhan kauas rannasta, mutta muuten ihan hyvä kierto. Eteläkärjen jälkeen vedetty pätkä länteen oli kannattava, sillä suorempaa linjaa ajaneet hävisivät paljon. Tuuli oli muistaakseni jossain kaakon ja etelän välissä, joten noillakin tuulensuunnilla kannattaa näemmä ajaa läheltä itärantaa. Aika juonia.